Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

  • door: Motosix
  • 6 Oktober 2021
  • Categorie: Nieuws

Moto's Thomas wordt Motosix


Aangezien Thomas zich heeft teruggetrokken uit de zaak en Tamara en Andy het met volle goesting verderzetten hebben wij ervoor gekozen om enkel onze naam te veranderen, voor de rest blijft alles hetzelfde.

Daarom willen wij jullie graag laten kennismaken met ”Motosix” tijdens onze feestelijke heropening op 8 en 9 oktober met een hapje en een drankje! Tijdens beide dagen zullen er verschillende acties lopen in de winkel op motoren, kledij en onderhoudsproducten en voor de eerste 100 klanten voorzien wij een leuke goodiebag!

Ook is het mogelijk om de Versys 1000 SE, Versys 1000 S en de Versys 650 te testrijden gedurende een uur, hiervoor kan u zich inschrijven via info@motosix.be of in de winkel. Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te zien!

Vanwege het hele Moto6 team,
Tamara, Andy, Jonas, Tim & Laura

Contact

Sitemap

Legal

BTW: BE 0453.765.802
Leopoldlaan 79
9500 Ophasselt
GSM:  04 88 47 20 79
E-mail: info@motosix.be

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop in onze webshop.