Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

veelgestelde vragen

we bezorgen jou graag de antwoorden

De betaling gebeurt steeds in EURO. Alle online betalingen worden maximaal beveiligd. Hiervoor werken we samen met Mollie . Mollie behoort tot de marktleiders in Europa inzake beveiligd online betalingsverkeer en biedt uiterst betrouwbare en hoogtechnologische oplossingen. Mollie is onafhankelijk ten opzichte van banken, waardoor met ieder van hen kan gewerkt worden. Zodoende kan je blijven samenwerken met jouw huidige bank of jouw keuze maken tussen de verschillende banken op de markt. Om je een optimale beveiliging te verzekeren maakt Mollie gebruik van voortdurend aangepaste SSL-certificaten. Meer lezen?

Bestelde producten worden zo snel mogelijk geleverd overeenkomstig de gevraagde leveringswijze. Je ontvangt altijd een verzendbevestiging via mail, daarin krijg je ook een trackingnummer. Jouw bestelling volgen kan via: https://www.dpd.com/be/en/receiving/track-trace/

Indien de door ons geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die u had besteld, dient u dit te melden en de artikelen naar ons terug te sturen binnen de 14 kalenderdagen na hun ontvangst. Indien we een dergelijke kennisgeving niet ontvangen, wordt de klant geacht de artikelen te hebben aanvaard als zijnde bevredigend. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die de onderneming heeft aangesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen.

Motosix doet er alles aan om jouw gegevens te beschermen. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet aan derden worden doorgegeven. Je hebt steeds het recht om jouw gegevens in te kijken, fouten te verbeteren of jouw gegevens te laten verwijderen uit ons bestand.

Geregistreerde klanten ontvangen als eerste en geheel gratis +/- 2 maal per maand onze newsletter met daarin de laatste nieuwtjes en promoties! Indien je jezelf wenst uit te schrijven, kan dat onderaan iedere nieuwsbrief die je van ons ontvangt.

Je kan ons tijdens de openingsuren bereiken op het nummer 054 30 06 30 of op het nummer 04 88 47 20 79. Een mailtje sturen kan naar info@motosix.be of je kan ons natuurlijk ook altijd bezoeken in onze winkel op het adres Leopoldlaan 79 in Ophasselt. Daarnaast hebben we ook een livechat functionaliteit die je kan gebruiken om in gesprek te gaan met één van onze medewerkers.

Volg Motosix op Instagram

Contact

Sitemap

Legal

BTW: BE 0453.765.802
Leopoldlaan 79
9500 Ophasselt
GSM:  04 88 47 20 79
E-mail: info@motosix.be

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop in onze webshop.